Workshops 

In mijn werk als leerkracht ben ik gewend om met groepen te werken. Op een effectieve en attractieve manier kennis overbrengen aan een groep. Maar wat is er leuker dan de kennis overbrengen waar je zelf enorm enthousiast over bent: theater!

 

Improvisatie

Teambuilding of gewoon lekker met elkaar toneelspelen. Improviseren leent zich voor alle doeleinden en -groepen. Binnen een paar gezellige uren leer je elkaar beter kennen en tegelijkertijd hoe je je gedraagt op een podium. Laagdrempelig en succes verzekerd!

  

Bijbelverhalen vertellen

Wat is het nut van een Bijbelverhaal vertellen boven voorlezen? Hoe vertel je een Bijbelverhaal? Hoe maak je het tot een onvergetelijk verhaal? Hoe kun je de boodschap overbrengen? Deze en andere vragen worden beantwoord in de workshop ‘Bijbelverhalen vertellen’. Voor basisscholen, kindernevendiensten of andere instanties die graag willen leren om dit goed onder de knie te krijgen.

  

Theater in de kerk, hoe?
Je wilt iets met theater in de kerk. De sketches tijdens jeugddiensten op een hoger niveau brengen, maar hoe? Als ex-lid van de christelijke theatergroep ‘De Boodschappenjongens’ heb ik jaren ervaring met theater in de kerk. In een praktische workshop ontdek je hoe je een sketch met een duidelijke boodschap neer zet.