Presentator, typetje, ... 

Presentator

Presenteren is een vak apart. De presentator zorgt dat alles in goede banen wordt geleid en goed inspeelt op het publiek. Het is de gangmaker voor de voorstelling of het spel. 

 

Typetje

Een typetje kan voor de nodige hilariteit zorgen tijdens een open dag, conferentie, teamuitje, waar dan ook. Wat voor typetje u ook wilt, ik speel het. 

   

Schoolmusical

Heeft u hulp nodig bij een schoolmusical, dan kunt u ook contact met me opnemen. Ik heb als voormalig basisschoolleerkracht jaren ervaring met het schrijven en regisseren van schoolmusicals, zowel voor kleine als voor heel grote groepen (60 kinderen).

 

Promotie van een opleiding tijdens open dag

Frits en Rudolph leggen de aankomende studenten een casus voor die zo uit het werkveld komt van de, door de opdrachtgever, gewenste opleiding. Deze casus wordt ter plaatse uitgespeeld en eindigt bij een probleem die de aankomende student op zal moeten lossen. Met de gegeven tips wordt de casus vervolgd en tot een goed einde geleid. Als conclusie worden de competenties van de student genoemd, die nodig zijn bij het volgen van de gewenste opleiding.

Frits en Rudolph maken zo dus meteen duidelijk wat het werkveld is van de opleiding en maken op een humoristische manier de aankomende studenten warm voor deze opleiding. 


 
Mocht u wensen hebben die niet staan vermeld, neem dan contact met me op.